vorige | volgende

evenementenzaal - Oedelem

uitbreiding van het Schepenhuys

De nieuwe uitbreiding bevindt zich grotendeels daar waar de bestaande bijgebouwen werden gesloopt. Bovendien bevindt ze zich grotendeels ondergronds. Enkel een bescheiden glazen volume doet dienst als toegangsgebouw. De lichtheid van het gebouw wil de kwaliteiten van het bestaande Schepenhuys maximaal onderlijnen. De achtergevel van het bestaande gebouw werd gerestaureerd na de sloop van de bijgebouwen.

type uitbreiding  •  renovatie •  erfgoed
klant gemeente Beernem
opdracht architectuur 
gunning via selectieprocedure Open Oproep
team NuvolaB (It), UTIL struktuurstudies
foto's Stijn Bollaert

 



Bekijk ook deze gelijkaardige projecten



© 2021 Orizon Architectuur • BTW BE 0895.782.528 • privacy policycookie policysitemap Quoted: Websites met méér