restauratie en renovatie van een beschermde hoeve - Sint-Pauwels

oud en nieuw hand in hand

Deze oude hoeve, gelegen in een beschermd dorpsgezicht is deel van een grotere site. De oude hoevewoning is niet aangepast aan de huidige energieeisen en modern conformt. Met veel respect en aandacht voor de geschiedenis van het pand wordt de woning volledig geïsoleerd en uitgebreid tot een ruime en lichte, moderne woning.

type renovatie • woning • vrijstaand • erfgoed
opdracht architectuur • stabiliteitstudie
 

Voor dit project maakten wij ook een beheersplan op.
Deze woning is gelegen op dezelfde site als volgende projecten:

aangepaste nieuwbouwwoning

schuur met praktijk en zwembad




Bekijk ook deze gelijkaardige projecten



© 2021 Orizon Architectuur • BTW BE 0895.782.528 • privacy policycookie policysitemap Quoted: Websites met méér