ontwerpt no-nonsense architectuur met een rationele insteek. Geen doorsnee, maar een intelligent en doordacht gebouw waarvan de gebruiker én passant blij wordt. Wij zijn gepassioneerd door complexe projecten, zowel klein als groot, met een extra uitdaging, maar beperken ons niet tot een bepaald type in onze portfolio zolang we er goesting in hebben en overtuigd zijn van onze meerwaarde.


 

 

tekent, rekent en controleert totdat alle randvoorwaarden (omgeving, vorm, programma, wetgeving, ecologie, gebruiksgemak, budget, stabiliteit, technieken,…) samenvloeien in een ijzersterk ontwerp dat ook zo wordt uitgevoerd. Wij zijn zowel architecten als ingenieurs en onze missie is om uw droom vorm te geven in een uniek en doordacht project, klaar voor de toekomst mét meerwaarde.


 

 

respecteert de natuur en haar wetmatigheden. Duurzame architectuur is en must en elk onderdeel van het proces (keuze van materialen, oriëntatie, verwarmingstechnieken, locatie,…) heeft impact. Vanaf fase voorontwerp vergelijken wij op een kritische en eerlijke manier de mogelijke opties zodat je de meest duurzame en doordachte beslissing kan nemen. 


 

 

ontzorgt doorheen het hele bouwproces. Vanaf de eerste schets tot en met oplevering zijn wij uw vertrouwenspersoon. De bewijzen we met een totaalaanpak en ons sterk team. Ieder met hun eigen opleiding, kwaliteiten en specialisaties: deze kruisbestuiving van verschillende expertises en diverse interesses is ons uitgangspunt en onze sterkte.


 

 

luistert naar uw wensen, naar de verschillende bouwpartners en naar de omgeving. Een samenwerking is voor ons een proces waarbij een open en heldere communicatie essentieel is. Dialoog voedt de creativiteit: een continue, cyclische interactie en terugkoppeling tussen verschillende disciplines en schalen leidt tot een integrale aanpak waarbij zowel de ruime context als het kleinste detail met evenveel aandacht worden bekeken.


Nog vragen?

Contacteer ons om een persoonlijk gesprek in te  boeken:

Contact 

of bekijk onze antwoorden op de meest gestelde vragen:

FAQ


© 2021 Orizon Architectuur • BTW BE 0895.782.528 • privacy policycookie policysitemap Quoted: Websites met méér